Jdi na obsah Jdi na menu
 


MASÁŽE

Klasická masáž                      30 min...300
   - Záda + šíje                       30 min...300
   - Chodidla, záda, šíje          60 min...590
   - Nohy nebo ruce                30 min...300
   - Celková masáž těla           60 min...590
   - Celková masáž těla           90 min...890

Masáž lávovými kameny                        60min...650 Kč
Masáž lávovými kameny (celé tělo)      90min...950 Kč
Breussova masáž                                    45min...450 Kč
Dornova metoda + Breussova masáž   60min...600 Kč

 

masaz.jpeg


KLASICKÁ, RELAXAČNÍ MASÁŽ
     
​Příjemná forma dodávání životní energie. Způsobuje prokrvení svalů a vazivového aparátu, zrychlení látkové výměny, vytlačení odpadních látek. Po masáži máte pocit lehkosti a volnosti těla a nastupuje celková  regenerace organismu.

MASÁŽ S LÁVOVÝMI KAMENY
     Masáž lávovými kameny je exkluzivní terapií, která spojuje teplo sálající z přírodních kamenů a speciální masážní techniky do nezapomenutelného zážitku.  Lávové kameny jsou zahřívány ve vodní lázni a jejich hladkým povrchem je za pomoci aromatických olejů masírováno celé tělo. Pomáhají odstraňovat blokace na důležitých bodech (meridiánech) a rozproudit tok energie v těle. Má vysoký terapeutický a relaxační účinek. Stimuleje krevní oběh a lymfatický systém, hluboce relaxuje a harmonizuje, prohřívá celé tělo a pomáhá detoxikaci organismu.

BREUSSOVA MASÁŽ
      Jedná se o velmi jemnou a energetickou masáž zad v oblasti páteře. Uvolňuje svalové napětí, nervy a pomáhá regenerovat meziobratlové ploténky.
Páteř se dokonale protahuje tak, aby se uvolnil prostor mezi obratly a ploténka mohla regenerovat (pořádně se nadechnout) a díky speciálním látkám v třezalkovém oleji ji krásně vyživovat. Uvolnění meziobratlového prostoru, se zajistí i dobrá cirkulace krve v dané oblasti a tím i dobré zásobení ploténky kyslíkem a živinami. Během masáže se uvolní jak svaly, tak i mysl a pacient krásně relaxuje.

DORNOVA METODA
       Manuální terapie, která dokáže obratle a klouby vrátit do jejich původní přirozené polohy, poté lze cítit okamžitou úlevu. Dornova metoda je skutečnou metodou - je to promyšlený a logický systém rovnání těla. Snaží se najít příčinu problému, neboť řešení důsledků je jen   dočasně účinné. Dornova metoda hledá skutečnou příčinu potíží. Jako první se řeší základna těla (dolní končetiny), kdy z praxe má 95% lidí jinou končetinu delší. Stejně jako dům musí mít dobré a stabilní základy, tak stejně to je i u lidí. Při nestejné délce končetin je naše tělo přetěžováno na jednu stranu a pak vzniká svalová nerovnováha. Tyto fyzické změny pak jsou příčinou nezdravému vyrotování pánve, náklonu páteře či vysunutí obratlů.

 

     lava.jpeg

Nabízíme věrnostní balíčky a slevové kartičky s mnoha výhodami

Masáže provádí Šinfeltová Iva : 605 216 408

dvere.jpg

masaze.jpg

profil.jpg

ZPĚT