Jdi na obsah Jdi na menu
 


IBX systém – zpevnění a výživa přírodních nehtů

Revoluční novinka v péči o přírodní nehty, jejich zpevnění a výživu – IBX systém     

  Co je IBX a jak to celé funguje?
Systém IBX se skládá ze dvou patentovaných složek – IBX a IBX Repair.
Tento dvoufázový systém je absolutní a jedinečnou novinkou na trhu, výsledek je vidět již po první aplikaci.

IBX – penetrační zpevňovač nehtů, který spojuje keratinové vrstvy přírodního nehtu dohromady, aby se nehet uvnitř posilnil pro optimální růst.
IBX Repair – k cílené reparaci jednotlivých poškozených míst na nehtu, podporuje růst přírodního nehtu, poskytuje komplexní ochranu nehtu před aplikací laku na nehty a gellaku.   

                                      nehet1.jpg   

Systém je vyvinut speciálně pro:    

  • ochranu nehtového lůžka nejen u žen, ale i mužů
  • zajištění správné vazby mezi nehtovým lůžkem a laky na nehty (GelColory, akrylovou a gelovou modeláží
  • k léčbě poškozených, slabých nehtů, které se třepí
  • nehty po úrazu
  • vyrovnává nerovnosti
  • léčba poškozených a slabých nehtů, které se třepí
  • vyrovnává nerovnosti a praskliny na nehtu, čímž se nehet stává hladkým
  • vhodný i k obnově nehtů zákazníků, kteří si nehty okusovali
  • podporuje správný růst nehtů


Délka prvního ošetření se pohybuje kolem 50 minut, další aplikace trvá kolem 40 minut.Četnost aplikace záleží na aktuálním stavu nehtů – opakovaně v rozmezí 1 až 3 týdnů, kdy se termíny dalších aplikací postupně prodlužují.

1x za týden – poškozené, velmi tenké, křehké až papírové nehty, lámavé nehty a roztřepené ve volném okraji
1x za 14dní – nehty, na kterých jsou již patrné známky zlepšení, nehty s rýhami na povrchu, prasklinami na nehtové ploténce a problémy se správným růstem nehtů
1x za 3týdny – nehty v celkem dobrém stavu, zdravé nehty bez lesku, zpevnění přírodních nehtů a vylepšení přilnavosti laku nebo GelColoru

                                   nehet4.jpg

                               Japonská manikúra P-shine  

Díky této formě úpravy nehtů snadno udržíte Vaše nehty vysoce lesklé, navíc Vám pomůže nehty zpevnit, zlepšit jejich pružnost a snížit lámavost. Pomocí tohoto výrobku vznikne na povrchu dorzální vrstvy „glazura“, která splňuje nejen estetické nároky, ale zabraňuje i nežádoucímu odplavování přirozených lipidů, čili vysušování nehtů.

Kořen nehtu má v tomto případě schopnost bezproblémově produkovat kvalitní keratinové buňky, takže celková kondice těchto tkání se průběžně vylepšuje. Vzhledem ke složení je tato japonská manikúra vhodná i pro alergiky. Je založena na vpravování speciální pasty, složené z včelího vosku, mateří kašičky, hlinky křemičité a dalších vitaminů, do nehtu. Dochází tak k prokrvení, díky čemuž nehty rychleji rostou. Po aplikaci jsou nehty pevnější, zdravé a vyživené.

                 nehet3.jpg

  CND SHELLAC  

CND SHELLAC POWER POLISH – patentovaná UV3 technologie zajišťující vysoký zrcadlový lesk a dlouhé 14-ti denní nošení bez poškození. Nejšetrnější metoda zpevnění a lakování přírodních nehtů. Na rozdíl od gelů a gel-laků, které vyžadují při odstranění nešetrné namáčení a pilování, se odstranění tohoto laku provádí za pomoci SHELLAC odstraňovacích polštářků, které se připevní přesně na nehet. Díky speciální technologii se barevná vrstva rozpadne.

Postup aplikace:

  • dezinfekce rukou,
  • manikúra suchá,
  • vrstva Shellac base,
  • vrstva Shellac color,
  • vrstva Shellac color,
  • vrstva Shellac top,
  • všechny čtyři vrstvy se postupně vytvrdí v UV lampě,
  • vmasírování výživného olejíčku na nehtové okolí,
  • výživný a hydratační krém na ruce.

Po 14 dnech se doporučuje aplikaci opakovat nebo odstranit Shellac odstraňovačem.

shell.jpg

  GEL-LAK  

Inovativní gelový lak na nehty se používá přímo na přírodní nehty jako klasický lak, ale nechá se navíc vytvrdit UV-lampou (stejně jako vrstvy gelu při aplikaci gelových nehtů). Specifický je právě svou jednoduchostí aplikace, vysokou odolností vůči poškrábání a dlouhodobou trvanlivostí. Zářivý lesk gel-laku vydrží až tři týdny.

Aplikace gel-laku

Proces aplikace je ve srovnání s nanášením gelových nehtů rychlejší a jednodušší. Přírodní nehet se ošetří jako při klasické manikúře bez použití gelových změkčovačů. Nanese se vrstva základního (čirého) gel-laku a nechá se vytvrdit dvě minuty v 36W UV lampě. Poté se aplikuje v jedné nebo ve dvou tenkých vrstvách barevný gel-lak a opět se každá vrstva nechá vytvrdit dvě minuty v 36W UV lampě. Pro konečný lesk a fixaci se nanese základní gel-lak, který se opět vytvrdí dvě minuty v 36W UV lampě. Nakonec se pomocí čističe gelu setře výpotek.

Odstranění gel-laku

Gel-lak se odstraní přiložením fólie s buničitou vatou namočenou v čistém acetonu, takže působí pouze na povrchu gel-laku a po 10 až 15 minutách se rozpuštěný gel-lak odloupne např. pomerančovým dřívkem. Inovativní na gel-laku je právě fakt, že po odstranění nejsou nehty zažloutlé ani porušené, naopak se zpevní a lze je vyleštit.

gelova-modelaz.jpg

  Parafínové zábaly na ruce – klíč ke krásné pokožce  

Pokožka na rukou bezesporu patří k nejnamáhanějším částem lidského těla. Běžně je používáme k práci, často na něco saháme, několikrát denně si ruce myjeme… Tato zátěž se následně projevuje vysušenou a rozpraskanou pokožkou, nevzhlednými záděrami či slabými a třepícími se nehty. Ale i těmto potížím můžete snadno předejít, pokud svým rukám věnujete náležitou péči. Pokud i vy toužíte po dokonalých rukách, ideální pro vás budou zejména oblíbené parafíny na ruce!

Parafínové zábaly na ruce jsou blahodárnou procedurou, která kombinuje jak zdravotní, tak i estetické účinky, a jsou účinné již od první aplikace.

Účinky parafínových zábalů na ruce:

  • zlepšují prokrvení pokožky,
  • uvolňují svaly a klouby,
  • vypínají a zjemňují pokožku,
  • zanechávají ruce hladké a odpočinuté,
  • příjemně prohřívají pokožku,
  • vyživují a zpevňují nehty.

 

  Modeláž nehtů  

Čisté a krásné ruce jsou součástí přispívající k pěstěnému  vzhledu každé ženy. Pokud ženě její vlastní nehty nemohou narůst do požadované délky nebo pokud nejsou dostatečně silné, lze tento problém vyřešit aplikací umělých nehtů. Vlastní nehet lze prodloužit buď nanášením akrylové hmoty, nalepením umělého nehtu, gelů nebo kombinací těchto metod. Umělý nehet aplikujeme vždy tak, aby vypadal přirozeně a nebránil v růstu vlastnímu nehtu.

Umělé nehty se používají v těchto případech:

  • pro zakrytí zlomených nebo poškozených nehtů,
  • pro zlepšení vzhledu velmi krátkých nebo špatně tvarovaných nehtů,
  • pro překonání zlozvyku okusování nehtů,
  • pro ochranu nehtů před třepením nebo lámáním.

Vzhledem k tomu, že Vaše nehty neustále rostou, doporučujeme max. po třech až čtyřech týdnech nehty opět odborně ošetřit a doplnit.

 

PEDIKÚRA

   Mokrá pedikúra (45 až 60 min)  

Jedná se o příjemnou proceduru, která začíná očistnou koupelí. Ta pomůže ke změkčení otlaků, mozolů a zrohovatělé kůže, která je poté odstraněna skalpelem.

V případě nutnosti je provedeno odstranění kuřích ok a zarostlých nehtů. Samozřejmostí je stříhání a pilování nehtů i ošetření jejich okolí. Mokrá pedikúra je zakončena masáží chodidel.

 

 

ZPĚT